News
Bing partnership

bGenius eerste Select Partner in nieuw uitgebreid Bing Partner Programma.

Bij de uitbreiding van het Bing Partner Programma vandaag, is bGenius – onderdeel van IPG Mediabrands – door Microsoft toegevoegd aan de selecte groep van best presterende partners. Daarmee is bGenius het eerste technologiebedrijf uit Nederland dat op dit niveau deze samenwerking aangaat. Online marketeers kunnen via bGenius automatisch campagnes opzetten en deze eenvoudig beheren, voor Bing en andere digitale kanalen.

Bing Partner Programma

Vandaag breidt zoekmachine Bing haar partnerprogramma uit met bureaus, MKB-partners en technologiepartners volgend op een wereldwijde lancering van dit programma op 15 november afgelopen jaar. Het doel van het programma is een transparant netwerk op te zetten waarin een selecte groep bedrijven de rol van vertrouwde adviseurs vervullen. Als Select Partner krijgt bGenius hiermee bovendien toegang tot training, marketing en technologie waarmee ze meer waardevolle connecties met hun klanten kunnen realiseren. Zo zijn gebruikers van de bGenius-technologie verzekerd van de laatste Bing-innovaties.

Zichtbare groei

Dat bGenius direct toetreedt als Select Partner is voor het technologiebedrijf uit Groningen een zichtbaar resultaat van de groei die het momenteel doormaakt. In Nederland is het bedrijf al een tijd actief en via het netwerk van IPG wordt de technologie ook in het buitenland goed ontvangen, waar het nu in vijf landen actief is. bGenius ziet veel potentie in de uitbreiding van het search advertising aanbod met Bing Ads dat ook internationaal groeit; met bijna een derde van de PC-markt in de VS, meer dan 25% in de UK en ruim 10% in veel Europese landen.
“Wij zijn zeer verheugd om vanuit Nederland bGenius als Select partner van Bing Ads te mogen toevoegen aan ons wereldwijde programma. Onze partnership met bGenius heeft onze adverteerders geholpen om consistent sterke resultaten te behalen. bGenius’ service, training en expertise zullen doorlopend een positieve impact hebben op het stimuleren van een robuust ecosysteem rondom ons platform, wat automatisch ook onze gezamenlijke klanten positief beïnvloedt”, aldus Mascha Driessen, Sr. Director Bing Ads West-Europa

Vergaande ambities

De ambitie van bGenius is om door te groeien naar het Elite Partnerprogramma van Bing Ads, waar internationale spelers als Kenshoo en Marin al onderdeel van uitmaken. “Als we de huidige groei doorzetten verwachten we nog voor het einde van het jaar Elite Partner te worden. Dan zullen we de samenwerking nog verder intensiveren. Elite Partner worden is overigens geen doel op zich; wij zien het als een mooi resultaat van de internationale ambitie die we momenteel waarmaken”, aldus Sander Koning – Head of bGenius.

Back to overview