News
bGenius genomineerd voor Microsoft Advertising Technology Partner of the Year

Goed nieuws! bGenius is genomineerd voor Microsoft Advertising Technology Partner of the Year bij de Microsoft Advertising Regional Partner Awards.

Daar zijn we trots op! Want Microsoft (Bing) en bGenius werken al sinds het prille begin nauw samen en met de komst van Microsoft naar Nederland, zo’n drie jaar geleden, hebben we onze samenwerking verder uitgebouwd en is bGenius een belangrijke Microsoft Advertising Elite Partner geworden.

Als Elite Partner zet bGenius zich actief in voor het gebruik van Microsoft Advertising op de Nederlands markt én daarbuiten. Door onze gezamenlijke effort hebben we ervoor gezorgd dat een grote groep adverteerders al enige tijd naar tevredenheid adverteert op Microsoft Advertising.

Een mooie ontwikkeling dus. Maar ondanks de mogelijkheden die er zijn, zien we ook dat adverteerders door de focus op Google Ads vaak struggelen met het realiseren van een Microsoft Advertising strategie. Juist daarom hebben we het gebruik van Microsoft Advertising ingebed in onze werkwijze en besteden we veel aandacht aan het onboardingproces. Zo hebben we het gebruik van Microsoft Advertising standaard in de bGenius training voor onze gebruikers opgenomen en informeren we onze klanten momenteel actief over de komst van Shopping naar ons land. Deze werkwijze heeft nu blijkbaar zijn vruchten afgeworpen 🙂

De uitreiking zal plaatsvinden op 4 december in Munchen, waar we hopelijk het hoogste podium mogen beklimmen . We houden je op de hoogte!

Geschreven door: admin