News
HotelSpecials wint Dutch Search Awards met behulp van bGenius technologie

Vorige week donderdag werden de Dutch Search Awards uitgereikt in B Amsterdam. HotelSpecials was genomineerd en ging er die avond ook met de winst vandoor in de categorie Best Search in Travel/ Leisure.

Automatisering binnen digital marketing is de laatste tijd een hot topic. Iedereen heeft het erover, maar praktische voorbeelden zijn nog schaars. Voor HotelSpecials is het winnen van de award een bevestiging dat ze op de goede weg zijn. Online Marketing Manager Alain Marche: ‘ ‘Met de winst op zak zijn we natuurlijk nog niet klaar. We kunnen de Hotel Score die we hebben ontwikkeld nog verder optimaliseren en datzelfde kunnen we ook doen binnen andere marketingkanalen waarbij we die score gebruiken. Het is een mooie mijlpaal en dat motiveert ons om hiermee verder te gaan’.

Super tof natuurlijk. Vooral ook omdat er een recordaantal inzendingen werd gedaan en de jury te kennen had gegeven dat het niveau van de cases erg hoog lag.

Sander Koning: ‘De missie van bGenius is om online marketeers succesvol te laten zijn. Dat HotelSpecials met bGenius technologie een award mee naar huis mag nemen, past dan ook perfect bij onze filosofie’.

 

Back to overview