News
Traffic4u en bGenius verhuizen deze zomer naar nieuw pand aan het Helperpark

Digital Marketing Bureau Traffic4u (opgericht in 1999) en technologiebedrijf bGenius betrekken na 11 jaar kantoor te hebben gehouden aan de Hereweg in de stad begin juli de volledige benedenverdieping van het kantoorpand aan het Helperpark dat nu ook de thuisbasis is van Yspeert. Het nieuwe kantoor biedt plek aan de 100 werknemers van Traffic4u en bGenius Groningen.

Richard Smoorenburg, Chief Digital Officer IPG Mediabrands: “Met deze verhuizing verlaten we een plek die weliswaar heel dicht bij de stad Groningen ligt, maar we krijgen er een hele mooie plek voor terug die volop in ontwikkeling is. Voor Traffic4u en bGenius is dit een nieuwe impuls om medewerkers nóg beter te kunnen faciliteren en klanten op een fantastische plek te kunnen ontvangen”

Het van oorsprong Groningse Traffic4u is gevestigd in Groningen en Amsterdam en maakt sinds 2014 onderdeel uit van het wereldwijde IPG Mediabrands. Het bedrijf bedient met ruim 110 digital professionals klanten als G-Star, KPN, Landal, TNT en Wehkamp.

Campaign Management platform bGenius is in 2010 opgericht vanuit Traffic4u en bedient nu de grotere e-commerce partijen in Nederland en omliggende landen. Het bedrijf is net als Traffic4u sinds 2014 onderdeel van het wereldwijde IPG Mediabrands.

Back to overview