Bij bGenius kom je terecht in een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s

Onze vacatures

Scroll down

Over bGenius

"Bij bGenius werk je in een hecht team van developers aan de ontwikkeling en verbetering van Software voor de beste ecommerce bedrijven van Nederland en voor internationale klanten."

image

Onze bedrijfscultuur

Al meer dan 10 jaar staat bGenius bekend om een gezellige werksfeer met ruimte voor technische innovatie en eigen inbreng.

A day at bGenius

De dag bij bGenius begint met een stand-up waarbij we even kort samenkomen om de voortgang op onze projecten door te nemen. Een pauze is geen pauze zonder dat daar een partij FIFA of Trackmania bij komt kijken. Dit betekent snel je boterhammetje opeten en rennen naar de PlayStation. De rest van de dag bestaat uit het maken van awesome features, brainstormen met collega’s en werken aan je eigen ontwikkeling.

Jong en professioneel team

Bij bGenius werken we in een jong, professioneel team dat gebruikmaakt van vooruitstrevende technieken zoals Angular.js, Spring, Hibernate, Akka, Docker en nog veel meer. Je ontwikkelt software voor indrukwekkende klanten en uitdagende projecten waarbij je veel ruimte krijgt voor technische innovatie en eigen inbreng. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn Lightning talks. Dit zijn korte presentaties voor het hele development team, gegeven door je eigen collega’s.

Personeelsuitjes

Bij bGenius zijn we ervan overtuigd dat de combinatie van inspanning, spel en beleving de teamgeest vergroot. Samen iets bereiken legt de basis voor samenwerking binnen het team. bGenius organiseert daarom regelmatig teamuitjes. Dit zijn de momenten waarop je lekker kunt ontspannen en je collega’s ook eens buiten werktijd leert kennen. Bij deze uitjes staat vaak een activiteit centraal, denk aan: spelletjesavond, lan-party, cocktail workshop of een sportieve activiteit.

Waarom bGenius

Indrukwekkende klanten over de hele wereld

bGenius bestaat meer dan 10 jaar en vanaf dag één is het streven “world domination” geweest. Dankzij onze gedrevenheid om nét even een tikkie harder te willen lopen, hebben we al meerdere buitenlandse klanten aan ons weten te binden. Sinds de overname van bGenius door het wereldwijd opererende IPG Mediabrands ligt de focus op internationalisering en groei. Voor jou de kans om ons hiermee te helpen.

Inspirerende werkomgeving

Software Development is een sociaal proces, van samen ontwerpen tot samen uitrollen. Door projecten gezamenlijk uit te voeren en met elkaar te werken aan nieuwe technologieën, leren we van elkaar en kunnen we als team innoveren. Of het nu een nieuwe feature voor een klant betreft, of verbetering van eigen technologie, samen versterken we elkaar en maken we goede software!

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden vinden we belangrijk. bGenius biedt diverse instrumenten aan zoals een persoonlijk ontwikkelplan, allerlei soorten trainingen, certificeringen en uitdagende opdrachten. Door te kijken naar individuele behoeftes en mogelijke kansen krijgt iedereen genoeg ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Goede werksfeer

Je werkt bij bGenius in een jong, professioneel team dat gebruikmaakt van vooruitstrevende technieken zoals Angular, Spring, Hibernate, Akka, Docker en nog veel meer. Bij ons staat naast ambitie en kwaliteit ook zeker plezier en gezelligheid centraal. We lunchen gezamenlijk, we dagen je graag uit voor een potje FIFA of Trackmania en drinken gezellig een biertje op vrijdag.

Onze afdelingen

 • Client Solutions

 • Design

 • Development

Kom eens langs voor een kopje koffie

Benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Dat snappen we! Als je bij ons komt solliciteren kunnen we in overleg een datum plannen zodat je een keer een dag mee kan lopen om een goede indruk te krijgen. Neem hiervoor contact op via het onderstaande formulier.

  CV uploaden


  Motivatiebrief uploaden

  Contactgegevens

  • bGenius Groningen
  • Helperpark 300
  • 9723 ZA Groningen
  • +31 (0)20408 60 68
  • info@bgenius.com