General Data View

Introductie

De kracht van bGenius zit in het verzamelen van data vanaf vele verschillende platformen, deze te combineren en te tonen in een overzicht, genaamd General Data View. Dit overzicht is de core van bGenius, de rest is in de loop van de jaren hier omheen gebouwd. General Data view is in eerste instantie opgezet volgens de structuur van Google Ads, aangezien dat het eerste platform is waar bGenius ondersteuning voor heeft gebouwd. In de loop van de tijd zijn er veel andere platformen bij gekomen, die niet altijd dezelfde structuur hebben als Google Ads. Daardoor is de basis van de General Data view flink verouderd, niet modulair en voldoet het niet aan de uitstraling die we met bGenius willen uitstralen, daarom moet de General Data View opnieuw worden uitgevonden.

Opdrachtomschrijving

Ga op basis van de gebreken in de bestaande General Data View opnieuw bekijken hoe dit onderdeel van bGenius goed opgezet kan worden. Houd er rekening mee dat de data in het overzicht verschilt per platform en dat er in de toekomst nóg meer verschillende structuren bij zullen komen. Houd er ook rekening mee dat er door de jaren heen een grote hoeveelheid data is verzameld, wat allemaal binnen acceptabele tijd op het scherm getoond moet worden.

Onderzoek

Je gaat onderzoeken hoe de huidige General Data View in elkaar steekt en hoe het verbeterd kan worden. Je doet ook onderzoek naar de manier waarop een model gemaakt kan worden en houdt daarbij rekening met grote hoeveelheden bestaande data, grote databases en performance. Je gaat ook onderzoeken hoe het geheel eruit komt te zien voor verschillende platformen die verschillend in elkaar steken en welke technieken daarvoor gebruikt moeten worden.

Product

Aan de hand van het onderzoek ga je een proof-of-concept maken waarbij je een nieuw model maakt dat op basis van verschillende metrics en dimensions een gewenst overzicht kan tonen. In dit overzicht kan de gebruiker al zijn data zien en kan daar filters op toepassen. Daarnaast zorg je voor een moderne look-and-feel voor de eindgebruiker. 

Gezocht profiel

De afstudeerder volgt momenteel HBO- of WO-opleiding Informatica en heeft affiniteit met moderne programmeertechnieken zoals Java, Spring, JPA/Hibernate, CAS, Kafka, SQL, GIT en AngularJS. Ook is de afstudeerder bekend met de Scrum werkmethode.

    CV bestand uploaden:

    Motivatie bestand ulpoaden:

    Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kan je telefonisch contact opnemen met Saskia Koster. Dit kan zowel telefonisch (+31 207993162) of per mail(jobs@bgenius.com)