Notification Center

Introductie

De gebruikers van bGenius zijn vooral bezig om online campagnes te managen en deze te optimaliseren. Maar vanwege de grote hoeveelheid data kunnen gebruikers niet altijd in de gaten houden wat er binnen alle campagnes speelt. Op dit moment bevat bGenius al een aantal mogelijkheden om notificaties in te stellen, bijvoorbeeld door een automatisch mailtje of door een dashboard te maken. Op die manier worden gebruikers door bGenius op de hoogte gebracht van zelf ingestelde notificaties. 

Om de gebruiker hier nog beter in te voorzien wil bGenius een notification center maken. Dit moet een makkelijk bereikbaar scherm worden, binnen het huidige systeem, waarin de gebruiker allerlei notificaties kan zien. Dit notification center kan bijvoorbeeld worden gebruikt om geautomatiseerde filters in te stellen, de status in te zien van dynamische creatie projecten, zelfgemaakte notificaties te maken en fouten op te sporen binnen gekoppelde platformen. Ook moet het notification center suggesties kunnen geven aan de hand van methodieken die in de online marketing branche worden toegepast. 

Opdrachtomschrijving

Maak een notification center prototype dat functioneert binnen alle verschillende bGenius tooling. Je werkt met een grote dataset om je notification center op te baseren. Daarbij houd je rekening met performance. Ook houd je rekening met verschillende notificaties voor verschillende soorten gebruikers.

Onderzoek

Je gaat onderzoeken hoe een notification center binnen het huidige systeem past en welke technieken je daarbij moet gebruiken. Ook ga je onderzoeken hoe je online marketing methodieken kunt verwerken in het notification center en doe je een gebruikersonderzoek naar de wensen voor in het notification center. 

Product

Aan de hand van je onderzoek ga je een proof-of-concept notification center maken waarbij een gebruiker notificaties kan zien die hij zelf in heeft gesteld of die bGenius voor een gebruiker heeft gemaakt. Dit notification center moet bruikbaar zijn binnen alle modules van bGenius. Om dit te realiseren kan het ontwikkeld worden binnen de huidige bGenius projecten of als losstaande applicatie, afhankelijk van de uitkomst van het onderzoek.

Gezocht profiel

De afstudeerder volgt momenteel HBO- of WO-opleiding Informatica en heeft affiniteit met moderne programmeertechnieken zoals Java, Spring, JPA/Hibernate, CAS, Kafka, SQL, GIT en AngularJS. Ook is de afstudeerder bekend met de Scrum werkmethode.

CV bestand uploaden:

Motivatie bestand ulpoaden:

Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kan je telefonisch contact opnemen met Saskia Koster. Dit kan zowel telefonisch (+31 207993162) of per mail(jobs@bgenius.com)