Software Engineer

De toekomst is automated en digital. Bedrijven willen hun resultaten real-time kunnen inzien met behulp van dashboards en reporting templates. Maar het opzetten hiervan is een vak apart. Daarom zijn we bij Mediabrands bGenius op zoek naar een software engineer in Groningen. Heb jij ervaring met Java en affiniteit met front-end development? En wil je je ontwikkelen binnen een internationaal bedrijf? Lees dan nu verder!

Wat is bGenius?


bGenius is een online marketing management systeem en biedt de online marketeer de mogelijkheid campagnes in verschillende advertentienetwerken te optimaliseren en te managen in één systeem. Het systeem geeft suggesties op basis van data uit onder andere Advertentiemedia, CRM systemen van klanten en Web Analytics.

Bedrijfscultuur

Bij ons werk je in een hecht team van developers aan software voor de belangrijkste online winkels van Nederland en internationale klanten. We kennen elkaar goed, waarderen elkaars kennis en werken samen naar ons gemeenschappelijk doel; de beste online marketing software ooit maken. En daarbij kunnen we nieuwe frisse inzichten goed gebruiken.
Die claim maken wij makkelijk waar. Ook buiten werktijd zijn wij samen met ons moederbedrijf Reprise een hecht team. Een gezellig goed georganiseerde borrel kun je wel aan onze actieve Personeelsvereniging overlaten.

Software Engineer

Wil jij werken aan de beste Online Marketing Software die er bestaat? Help jij ons om deze nog beter te maken? Wil jij nieuwe projecten from scratch opbouwen en heb jij nog wat bleeding edge kennis voor ons? Wij willen niet worden gehinderd door legacy code. Dus heb jij al wat gespeeld met de nieuwste buzzwords? We leren graag met je mee. De komende maanden werken we aan compleet nieuwe projecten waarbij alleen de meest awesome technologieën goed genoeg zijn.

Jij

 • HBO werk en denkniveau
 • Hebt kennis van en ervaring met JAVA en Databases
 • Kan complexe materie vertalen naar eenvoudige oplossingen
 • Hebt ervaring met het werken binnen een Agile development team
 • Begrijpt goed wat object-georiënteerd programmeren inhoudt
 • Hebt de wens en het vermogen om nieuwe technologieën snel te leren

Wij

 • Hebben een vaste standplaats in downtown Groningen
 • Werken in een jong, professioneel team dat gebruikmaakt van vooruitstrevende technieken zoals Angular.js, Spring, Hibernate, Akka, Docker.
 • Bieden een uitdagende baan met veel ruimte voor technische innovatie
 • Bieden diverse interne en externe mogelijkheden voor verdere ontwikkeling
 • Hebben eigen voetbaltafel en PS4
 • Maken ook veel plezier buiten werktijd

Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij enthousiast over deze vacature en de mogelijkheid om bij bGenius aan de slag te gaan? Overtuig ons daarvan door je motivatie en CV te sturen via onderstaand formulier.

  CV bestand uploaden:

  Motivatie bestand ulpoaden:

  Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kan je telefonisch contact opnemen met Saskia Koster. Dit kan zowel telefonisch (+31 207993162) of per mail(jobs@bgenius.com)

  Tags: software engineer, software ontwikkelaar, software developer