Technisch Dashboard

Introductie

bGenius is een systeem met vele klanten en vele mogelijkheden. Daarom heeft bGenius naast het development team ook een Client Solutions team. Dit team helpt klanten met uitdagingen, helpt nieuwe klanten op weg binnen bGenius en benadert klanten proactief bij kansen. Naast al deze ondersteunende rollen heeft Client Solutions ook de taak om in de gaten te houden wat de status is van bGenius. Hierbij wordt gekeken of alle processen nog draaien, of alle API-calls goed doorkomen, of er niet te veel errors in het systeem staan, etc.

Opdrachtomschrijving

Om de status van bGenius in de gaten te houden hebben we een technisch dashboard. Op dat dashboard staan allerlei overzichten met statistieken over de performance en status van de systemen. Dit dashboard bevat echter heel veel informatie die niet van toepassing is voor onze Client Solution Consultants. Daarnaast is het huidige technisch dashboard ook erg langzaam. Daarom is er behoefte aan een nieuw technisch dashboard, waarin je in één oogopslag kunt zien wat jij wilt zien en waarin je makkelijk nieuwe inzichten kunt toevoegen.

Onderzoek

Je gaat onderzoek doen naar de functionele eisen van het nieuwe technisch dashboard en naar welke technieken daarbij gebruikt kunnen worden.

Product

Deze opdracht resulteert op zichzelf staande applicatie waarin het nieuwe technisch dashboard gedemonstreerd wordt aan de hand van het onderzoek. Dit dashboard is per gebruiker aan te passen en op te slaan. 

Gezocht profiel

De afstudeerder volgt momenteel HBO- of WO-opleiding Informatica en heeft affiniteit met moderne programmeertechnieken zoals Java, Spring, JPA/Hibernate, CAS, Kafka, SQL, GIT en AngularJS. Ook is de afstudeerder bekend met de Scrum werkmethode.

    CV bestand uploaden:

    Motivatie bestand ulpoaden:

    Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kan je telefonisch contact opnemen met Saskia Koster. Dit kan zowel telefonisch (+31 207993162) of per mail(jobs@bgenius.com)