Bespaar tijd

Maak en beheer al je advertentieaccounts op één plaats

helpcenter_image

Verbeter de kwaliteit van je campagnebeheer met bGenius. Optimaliseer al je campagnes in één systeem. Met al je gegevens op één plaats kan je campagnes sneller en efficiënter beheren en tegelijkertijd de kans op fouten verkleinen. Met onze filters, waarschuwingen, tags en het bijhouden van historische gegevens beschik je over alle informatie die je nodig hebt om snelle, strategische beslissingen te nemen over je campagnes.

Digital Analytics en Custom data import

bGenius koppelt je Back Office pakket en Web Analytics accounts

helpcenter_image

Als je verschillende systemen en hulpmiddelen gebruikt om je bedrijf te runnen, gebruik dan nu bGenius om je data op één plaats te analyseren. Wij bieden u de mogelijkheid om gegevens van externe bronnen te uploaden en deze gegevens te combineren met je Analytics-account. Op deze manier kan je al je gegevens ordenen en analyseren op manieren die beter aansluiten bij je bedrijf.

De marketeer centraal

De ideale combinatie tussen marketeer en machine

helpcenter_image

bGenius biedt de marketeers van vandaag een krachtige performance oplossing gericht op het maximaliseren van winst op schaal door een evenwicht tussen technologie en mens. Je kan weloverwogen keuzes maken en bGenius de rest voor je laten doen.

Wereldwijd omarmde technologie

Onze klanten voeren campagnes in 65 landen uit met de hulp van onze tooling

helpcenter_image

bGenius vindt zijn oorsprong in Groningen. Vanuit deze stad is bGenius de verovering van Nederland begonnen en kan zich momenteel marktleider noemen. Onze volgende missie is om elke marketeer in de wereld kennis te laten maken met onze tooling. Momenteel voeren onze klanten campagnes in 65 landen uit met behulp van onze technologie.

Vraag een proefperiode aan en ontdek hoe onze technologie werkt