Introductie CSS

Sinds september 2017 zijn vergelijkingssites zichtbaar in de Google Shopping-resultaten

helpcenter_image

Een vergelijkende winkelsite (CSS) is een derde partij die producten aanbiedt die kunnen worden opgenomen in advertenties met productvermeldingen. Wanneer de klant op de afbeelding, beschrijving of URL van de advertentie klikt, worden de advertenties rechtstreeks naar de website van de adverteerder verzonden in plaats van via CSS.

Wat is PriceLions?

PriceLions een Google shopping premium CSS partner

helpcenter_image

bGenius heeft PriceLions ontwikkeld, een CSS die een premium partnerschap heeft met Google. PriceLions voldoet aan de beleids vereiste van Google voor elk land. Er is een vergelijking service ingesteld voor elk land waarvoor een CSS MCA (Multi Client Account) is aangevraagd en goedgekeurd is door Google.

De voordelen van PriceLions?

5% besparing ten opzichte van Google tot een maximum van € 100.000

helpcenter_image

Google berekent een winstmarge van 5% op alle CPC's en op de CPC die bij de veiling hoort. Deze winstmarge zal niet zijn opgenomen in de PriceLions CSS. Dit betekent dat bij het adverteren via de CSS van PriceLions in plaats van Google Shopping, alle CPC's 5% lager zal zijn. Het tweede voordeel is dat adverteerders advertentie kredieten opbouwen. Dit advertentietegoed wordt toegekend aan het Google Ads-account van de adverteerder en kan worden gebruikt voor adverteren in Google-advertenties. Het advertentie krediet die de adverteerder ontvangt, wordt bepaald door de advertentie-uitgaven gedurende een periode van 30 dagen en heeft een maximum van € 100.000.

Geïnteresseerd? neem dan contact met ons op