Dashboard

Toegang tot al je advertentie rapporten in één eenvoudig te gebruiken dashboard.

helpcenter_image

Tegenwoordig wordt adverteren gedaan met behulp van een tiental verschillende hulpmiddelen (externe analyse-apps, aangepaste back-endsystemen, uitgebreide Excel-spreadsheets) om de prestaties bij te houden. Het beheer van al deze kanalen kost veel tijd. Voeg daarbij de tijd die gemoeid is met de leercurve om je gebruik van deze tools te maximaliseren. Bespaar deze tijd met bGenius en beheer en analyseer je platformen in één kanaal.

Reporting

Gebruik geen handmatige spreadsheets meer, maar bespaar tijd met geautomatiseerde marketingrapporten

helpcenter_image

bGenius biedt dynamische visuele hulpmiddelen zoals: meters, grafieken, tijdlijnen en tekst om een verscheidenheid aan Key Performance Indicators (KPI's) en andere databronnen te illustreren. Maak aangepaste statistieken die kunnen worden gebruikt voor analyse en rapportage voor jou marketing dashboards. Nodig je kernteam uit om toegang te krijgen tot je marketing dashboards en werk samen aan je campagnes.

Custom dashboards

Combineer je gecentraliseerde prestatiegegevens met uitgebreide visualisatiemogelijkheden

helpcenter_image

Wil je meer visualisatiemogelijkheden dan het standaard dashboard je kan bieden? Campagnebeheer centraliseert je campagne gegevens en integreert deze met je omzet- en analysegegevens. Synchroniseer je gecombineerde prestatiegegevens naar PowerBI, Google Data Studio, Tableau of andere externe dashboard platformen. Deze ultieme combinatie van bGenius en externe tooling geeft je data een visuele boost.

Plug and play

Koppel in drie stappen je data platformen en manage je campagnes in bGenius

helpcenter_image

Na het verbinden van je platformen kan bGenius inzicht verschaffen in campagneprestaties die niet standaard beschikbaar zijn in één tool. Binnen bGenius kunnen we meerdere data platformen samenbrengen en de gecombineerde resultaten en inzichten op een overzichtelijke manier tonen op je dashboard. Ons dashboard geeft je inzichten die je helpen om het daadwerkelijke rendement van je campagnes aanzienlijk te verbeteren.

Vraag een proefperiode aan en ontdek hoe onze technologie werkt