Dynamic display

Wees relevanter door middel van dynamic display

helpcenter_image

Wanneer je nog geen partij hebt gevonden voor de creatie (design) van je banner dan hebben wij de contacten om je hierbij te helpen. Na het creatie proces adviseren onze consultants je over de best te volgen strategie. Na het kiezen van de juiste strategie gaan we aan de slag met de bouw van je bannerset. Na het opleveren stopt het niet, onze consultants blijven je ondersteunen bij het verwerken van de resultaten van je banner campagne.

HTML5 banners

Dynamic display banners die er goed uitzien op ieder device

helpcenter_image

Onze banners helpen je hogere klik frequenties te behalen en vergroten de kans op conversies vanuit je doelgroep. De HTML5-banners zijn volledig responsief en je productaanbod wordt via de productfeed zonder problemen getoond in je banner op alle bekende netwerken. Daarnaast voldoen de banners aan de internationale IAB-normen.

Banner creatie

Van concept tot realisatie van je dynamic display campagne

helpcenter_image

Alles begint met een doordacht banner concept. We hebben oog voor detail en originaliteit, dit gebruiken we om je banners te onderscheiden van de concurrentie. Onze aanpak heeft geleid tot prachtige creaties en tevreden klanten. We hebben met klanten uit diverse branches samengewerkt en we zijn trots op de projecten die we tot nu toe hebben gedaan.

Netwerken en platformen

HTML5-banners met de juiste specificaties voor elk netwerk

helpcenter_image

Er zijn vandaag de dag veel verschillende banner-netwerken. We erkennen volledig dat elk netwerk zijn eigen sterke punten heeft. Daarom zorgen we ervoor dat het niet uit op welk netwerk je banners worden weergeven, we zorgen altijd voor een naadloze integratie van onze banners.

Flexibele, relevante en efficiënte reclame

Bespaar tijd en geld met dynamic display

helpcenter_image

Onze consultants adviseren je bij de ontwikkeling van de best te kiezen productfeed structuur. Middels deze productfeed zorgen we er voor dat je productaanbod altijd up-to-date wordt getoond in je banners die online staan. Dezelfde banner op dezelfde plaats, maar aanpasbare elementen: van tekst tot afbeeldingen alles kan ieder moment worden aangepast. Dit zorgt ervoor dat uw banners ten alle tijden persoonlijk, relevant en fris blijven.

Contact us to discuss your campaign

image