Product informatie

Nooit meer handmatig campagnes aanmaken en bewerken

helpcenter_image

Je kunt met bGenius automatisch advertenties voor je gehele voorraad genereren via één tool op elk gekoppeld advertentieplatform. Elke dag genereert Dynamic Advertising automatisch advertenties en zoekwoorden op basis van je productinhoud. Je advertenties worden automatisch op het advertentieplatform gepauzeerd wanneer een product niet op voorraad is, zodat je geen onnodige kosten maakt.

Content optimalisatie

Vergroot je bereik en zorg ervoor dat je doelgroep je producten vindt met verschillende zoekopdrachten

helpcenter_image

Wanneer je problemen ondervindt met de zichtbaarheid van je campagne, kan het toevoegen van synoniemen en trefwoordcombinatie je helpen om de vindbaarheid te optimaliseren. Het is een zeer eenvoudige manier om marktaandeel op grote schaal uit te breiden en meer producten te verkopen.

Rule-based adverteren

Maak eenvoudig op dynamische regels gebaseerde acties om je campagne te optimaliseren

helpcenter_image

Met de 'rules'-functie kan je gemakkelijk waarden opnemen, combineren of uitsluiten om je advertenties of zoekwoorden te optimaliseren. Door regels toe te voegen, kan je geld besparen door advertenties te maken die synchroon lopen met je inventariswijzigingen. Wanneer producten zijn uitverkocht, kunnen onze regels deze advertenties automatisch onderbreken om ervoor te zorgen dat je advertenties altijd relevant zijn.

Preview

Optimaliseer je advertenties aan de hand van onze handige preview

helpcenter_image

Je wil relevante advertenties maken voor je gehele voorraad. Door middel van de preview functionaliteit, zie je meteen de impact van je wijzigingen op je advertenties en zoekwoorden.

Toekomstbestendig

We reageren snel op veranderingen binnen de verschillende advertentieplatforms

helpcenter_image

bGenius volgt nieuwe ontwikkelingen op alle advertentieplatformen om zo de bGenius tooling up-to-date te houden. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen onze klantadviseurs bespreken welke nieuwe functies voor jou bedrijf prioriteit hebben. Op deze manier bieden wij oplossingen op maat die aansluiten op jou behoeften.

Vraag een proefperiode aan en ontdek hoe onze technologie werkt