Product informatie

Nooit meer handmatig campagnes aanmaken en bewerken

helpcenter_image

Je kunt met bGenius automatisch advertenties voor je gehele voorraad genereren via één tool op elk gekoppeld advertentieplatform. Elke dag genereert Dynamic Advertising automatisch advertenties en zoekwoorden op basis van je productinhoud. Je advertenties worden automatisch op het advertentieplatform gepauzeerd wanneer een product niet op voorraad is, zodat je geen onnodige kosten maakt.

Content optimalisatie

Voorkom dat je advertenties aan de verkeerde doelgroep worden weergegeven door zoektermen uit te sluiten

helpcenter_image

Je campagnes kunnen last hebben van hoge uitgaven versus een lage conversieratio. Door het uitsluiten van zoekwoorden kan je de ROI van je campagnes aanzienlijk verbeteren. Begin nu met het verfijnen van je campagnes met behulp van de 'Add negatives' functionaliteit.

Rules

Maak eenvoudig op dynamische regels gebaseerde acties om je campagnes te optimaliseren

helpcenter_image

Met de 'rules'-functie kan je gemakkelijk waarden opnemen, combineren of uitsluiten om zo je advertenties of zoekwoorden te optimaliseren. Door regels toe te voegen, kan je geld besparen door advertenties te maken die synchroon lopen met je inventariswijzigingen. Wanneer producten zijn uitverkocht, kunnen onze regels deze advertenties automatisch onderbreken om ervoor te zorgen dat je advertenties altijd relevant zijn.

Subdivide

Maak aangepaste productgroepen voor je voorraad om specifieker te kunnen opbieden

helpcenter_image

Je campagnestructuur is de basis voor het aansturen van je doelstellingen. Met onze subdivide functionaliteit is het mogelijk om je volledige productvoorraad te organiseren en deze af te stemmen op je doelen. Bewerk en verwijder eenvoudig productgroepen in je Shopping-campagnes met behulp van Subdivide.

Toekomstbestendig

We reageren snel op veranderingen binnen de verschillende advertentieplatformen

helpcenter_image

bGenius volgt nieuwe ontwikkelingen op alle advertentieplatformen om zo de bGenius tooling up-to-date te houden. Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen onze klantadviseurs bespreken welke nieuwe functies voor jouw bedrijf prioriteit hebben. Op deze manier bieden wij oplossingen op maat die aansluiten op jouw behoeften.

Vraag een proefperiode aan en ontdek hoe onze technologie werkt