Bespaar tijd

Start vandaag nog met Feed based adverteren zonder tussenkomst van IT in Feed Management

helpcenter_image

Als online marketeer heb je de mogelijkheid om een product feed en/of datafeed naar eigen wens aan te passen zonder tussenkomst van IT. Importeer de feed in Feed Management en ga aan de slag met de honderden, duizenden of zelfs miljoenen producten.

Krachtige totaaloplossing

Creëer, bewerk en optimaliseer feeds voor elk platform

helpcenter_image

Feed Management geeft je de mogelijkheid om feeds tot in de puntjes te optimaliseren en geschikt te maken voor elk willekeurig platform. Eenvoudig kun je bewerkingen uitvoeren van het aanpassen van aanwezige data tot het toevoegen tot ontbrekende data. Wil je complexe bewerkingen uitvoeren, zoals het combineren van feeds? Ook dat is mogelijk is in Feed Management.

Dagelijkse synchronisatie

Met het gebruik van Feed Management is je feed elk moment van de dag op up-to-date

helpcenter_image

Feeds aanpassen kan elk moment van de dag en op welke plek dan ook. Met de automatisch in te stellen synchronisatie van Feed Management zijn u feeds ten aller tijde up-to-date en heeft u tijd voor de zaken die er echt toe doen.

Alle formaten ondersteunt

Feed Management is dé tool voor al je feed formaten, van CSV tot XML en zelfs GZIP

helpcenter_image

Laat je niet beperken door het feed format van je desbetreffende feed. Feed Management gaat moeiteloos om met alle denkbare feed formats en zet deze in enkele seconden om richting de gewenste output.

Vraag een proefperiode aan en ontdek hoe onze technologie werkt